Wij hebben een zuivelboerderij met 90 koeien van het robuuste ras Vleckfieh. We vinden het belangrijk om op een natuurlijke manier te boeren. Dit doen we door biologisch te boeren, met veel bewegingsvrijheid voor onze koeien zowel buiten al in de potstal. Om de weidevogels, als de kievit, grutto en scholekster, te beschermen doen we aan agrarisch natuurbeheer en beheren we natuurland van Landschap Noord-Holland. We bereiden op het bedrijf onze zuivelproducten op ambachtelijke wijze met rauwe melk. U bent van harte welkom in onze winkel.

Onze zuivelproducten worden op ambachtelijke wijze met rauwe melk bereid: boerenkaas, kruidenkaas, yoghurt en vruchtenyoghurt, kwark en vruchtenkwark, karnemelk en rauwe melk.

Ons bedrijf met winkel is te vinden aan de Drechtdijk 90, 1424 RJ De Kwakel. Onze winkel is open op vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Daarnaast leveren we melk aan de Boeren van Amstel en die producten worden verkocht in supermarkten in en rond Amsterdam.

Met vriendelijke groet,

Koos en Monique Langelaan
Biologische melkveehouders