Maalderij De Gouden Engel is gehuisvest in stellingmolen De Gouden Engel, aan de Kanaaldijk in Koedijk (Alkmaar Noord). Wij zijn een biologisch maalbedrijf waar graan op windkracht tot meel wordt gemalen. We malen zoveel mogelijk regionaal graan, tarwe, rogge, spelt en boekweit. Van het meel maken we diverse mixen die gekocht kunnen worden in onze winkel. Daarnaast hebben we een eigen banketbakkerij onder in onze molen waar ook met uitsluitend biologische ingrediënten koeken en koekjes worden gebakken

We hebben van diverse graansoorten volkorenmeel en bloem, diverse broodbakmixen, pannenkoekmixen en banketbakmixen. Deze mixen hebben we in klassieke varianten en mixen die passen in een aangepast voedingspatroon, zoals spelt in plaats van tarwe, minder suiker en eventueel vegan. Deze uitgangspunten hebben we ook toegepast in de banketbakkerij, zo hebben we voor iedereen een lekker koekje te kiezen!

Onze winkel is aan de Kanaaldijk 236 te Koedijk en is open op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Daarnaast zijn onze producten te bestellen via onze webwinkel en staat er op onze website een lijstje van winkels die onze producten ook verkopen. Op de 1e zaterdag van de maand staan we in De Kweektuin in Haarlem op de markt van 10.00 tot 15.00 uur.

Graag tot ziens in onze molenwinkel,

Judith Breed, Vincent en Karlijn Kraan
Molenaars, banketbakkers en winkelondernemer
Meer info: www.maalderij-degoudenengel.nl